Uw woonwensen

Particuliere /

Uw persoonlijke woonwensen staan voorop!
De meerbouwwaarde van Klaassen 


‘Zoveel mensen, zoveel wensen’. Dat geldt zeker als het gaat over het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis. Bij Klaassen kiest u dan ook niet uit een catalogus met standaard woningtypen, maar ontwikkelen we maatwerk dat past bij uw wensen, eisen en budget. Door in het voortraject al goed na te denken over het bestemmingsplan, bouwvoorschriften, constructies en bouwtechniek, kunnen we ‘slim’ bouwen en de bouwkosten beheersbaar houden. Dat noemen wij de meerbouwwaarde van Klaassen Particuliere Woningbouw.

Klaassen /

De keuken, een echte sfeerbepaler

Op zoek naar de perfecte opstelling

Uw keuken is meer dan ooit een belangrijke, sfeerbepalende ruimte waar veel gezellige uren worden doorgebracht.  Zeker wanneer u een nieuwe woning gaat bouwen is het raadzaam om tijdig na te denken over de keuken van uw dromen. Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaand (kook)eiland, of juist een hoekopstelling? Bij Klaassen Particuliere Woningbouw denken we graag met u mee en zetten we de grove lijnen qua keukenopstelling alvast met u uit. De uiteindelijke keuken van uw dromen zoekt u vervolgens helemaal zelf uit, bij een leverancier die u zelf kiest. Wij zorgen ervoor dat de juiste aansluitpunten aanwezig zijn bij oplevering, zodat uw keukenleverancier de keuken direct na oplevering kan plaatsen en aansluiten.

Klaassen

 

Een praktische badkamer, of een luxe?
Welke stijl past bij u?


Als er één ruimte in de woning is waar de woorden privé en luxe samenkomen, dan is dit wel uw badkamer. Wordt het kort douchen in een praktische badkamer, of heerlijk baden in weelde? Volstaat een toilet opgenomen in de badkamer of heeft u liever een separate toiletruimte? Heeft u een groot gezin of regelmatig gasten, dan is wellicht een tweede badkamer wenselijk. Wat uw wensen ook zijn, bij Klaassen is alles mogelijk. In de showroom bij onze bouwpartner bespreekt u de indeling en kiest u zelf voor het sanitair en tegelwerk dat past bij uw eigen smaak. Zo weet u zeker dat u direct na oplevering zorgeloos kunt genieten van deze persoonlijke plek in uw woning.