Dit is Klaassen

Klaassen/ /

Wij zijn Klaassen Particuliere Woningbouw
Aangenaam kennismaken


Klaassen Particuliere Woningbouw maakt deel uit van de KlaassenGroep, Een echt en hecht familie(bouw)bedrijf met een vestiging in Dinxperlo en Arnhem die onder leiding staan van Michel Menting, algemeen directeur, en Dirk-Jan Klaassen, commercieel directeur.  Het team Particuliere Woningbouw is gevestigd in het hoofdkantoor aan de Helmkamp 25 in Dinxperlo en houdt zich fulltime bezig met het klantgericht ontwerpen, voorbereiden en bouwen van vrijstaande en 2-onder-1 kap woningen voor uitsluitend particuliere opdrachtgevers.

De historie van Klaassen

Roel

Roel Zoethout
Projectleider

Roel is als projectleider uw aanspreekpunt als het gaat om bouwkosten en offertes, overeenkomst, installaties en gemaakte afspraken. Zijn doel is het gehele traject van begin tot eind te ‘bewaken’ en zo soepel mogelijk te laten verlopen tot en met de oplevering van de woning.

E: zoethout@klaassen.com 

Herbert

Herbert Minkhorst
Ontwerper – Bouwkundig tekenaar

Het vormgeven van uw woning en geheel uitwerken van alle benodigde tekeningen voor o.a. overeenkomst, vergunning, bouwpartners en uitvoering wordt verzorgd door Herbert. Samen met Roel begeleidt hij u tijdens het gehele voortraject.

E: minkhorst@klaassen.com  

Bianca

Bianca te Grotenhuis
Werkvoorbereider

De ‘werkvoorbereiding’ ofwel het inplannen, informeren en controleren van alle bouwpartners die betrokken zijn bij de bouw van de woning is een hele klus. Bianca is bedreven en ervaren in deze voorbereidingsfase richting uitvoering.

Wilbert

Wilbert Haverdil
Uitvoerder

Zodra de schop in de grond kan, leidt Wilbert het gehele uitvoeringstraject in goede banen. Hij is voor u het aanspreekpunt tijdens de bouw en zorgt ervoor dat alles op het juiste moment wordt geleverd en correct wordt uitgevoerd. Ook na oplevering is hij betrokken bij eventuele nazorg.

onze vakmensen

Zij brengen uw woondroom tot leven!


En dan gaan we bouwen. De ervaren metselaars en timmerlieden van Klaassen Particuliere Woningbouw weten precies wat u voor ogen heeft en gaan graag voor u aan de slag. Voorzien van de juiste tekeningen, gekeurd materieel en gereedschap en de ‘op maat’ geleverde bouwmaterialen zijn zij in weer en wind op uw bouwplaats te vinden om te werken aan een prachtig eindresultaat. Onze vakmensen die het maken brengen uw droomhuis graag tot leven!

 

placeholder-image

Adil 

“De betrokkenheid en het leveren van kwaliteit, dat is voor mij belangrijk.” 
 

placeholder-image

Mark

“Bij Klaassen Particuliere Woningbouw krijgen we bijna alles geregeld voor de mensen.”
 

placeholder-image

Storm

“Het is mooi om steeds te werken aan een complete woning, van fundering tot kap.”
 

 

Klaassen /